Waarom trainen bij STRENGTH & Company - Getuigenissen
15503
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Testimonials

Bert De Smedt

“Reeds na 8 weken zijn zowel de ‘snatch’ als de ‘clean & jerk’ met 10%  toegenomen. Belangrijker nog, ik voel me een stuk zekerder en voer de lifts uit met meer vertrouwen en precisie!”

Eleonore Milbou

“Ik ben al langer op zoek naar een manier om te leren écht aandacht te hebben voor mijn lichaam. Hier kom ik mijn limieten tegen, maar leer ik ook wat mijn lijf allemaal wél kan! Meer dan ik ooit verwacht had. Ik zie mezelf er liever door.”

Thomas Verhaegen

“Geen standaard programmering maar coaching die altijd zoekt te verbeteren, zodat ik beter kan presteren. En die me een trap onder de kont geeft wanneer ik het nodig heb om consistent te blijven trainen. Dat creëert een belangrijke vertrouwensbasis.”

Levi De Spaey

“Na 1 jaar revalideren heb ik me tot Dorian gewend om me te helpen kwalificeren voor het nationaal team American football. 16 weken later, door hard werken onder hands-on begeleiding met kennis van zake had ik mijn doel bereikt! Zeer tevreden!”

Evi Dingenen

“Geen loze beloften maar eerlijke coaching bij STRENGTH & Company. Motiverend, luisterend naar je eigen inbreng en begeleiding aangepast aan jouw noden. Zonder deze coaching had ik die 10k trail run nooit gedaan, en er zo van genoten!”

Martine Janssens

“Na een jaar van blessures heb ik Dorian leren kennen. Hij toonde me een heel nieuwe manier van trainen en bewegen. Na 3 maanden heb ik echt veel bijgeleerd EN mijn vertrouwen herwonnen om terug te trainen!”

Bruce Eduardo  Aros Matos

“Mijn doel is simpel: beter worden in mijn sport (American football). Nu ben ik krachtiger, wendbaarder, soepeler, explosiever,…dan ooit! Ik word met de maand sterker en sterker…Mijn Deadlift ging van 1x120kg naar 2x150kg, mijn Front Squat van 2×70 naar 1x100kg, mijn Bench Press van 3×85 naar 2x105kg, en ik blijf sterker worden. Plus, mijn conditie staat er!”

Glenn Beyers

“Training ging naar een heel ander niveau sinds ik met Dorian samen werk. Ik train evenwichtiger, alles verbetert aanzienlijk, en het voelt alsof ik nog niet aan de helft van mijn potentieel zit! Ik hou me aan zijn plan en hij zal me naar een hoger competitieniveau brengen, daar twijfel ik geen seconde aan!”