Missie & Visie - STRENGTH & Company
15321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Missie

Het DOEL van STRENGTH & Company is om mensen te helpen fitter en sterker te worden en hun grenzen te verleggen, om op die manier meer uit het leven te halen.

 

TO BE(COME) YOUR OWN HERO.

 

Dit door prioriteit te geven aan je fitheid & gezondheid. Door bewust om te gaan met het belang en de rol van beweging en fitheid, zowel in het dagelijks leven als op lange termijn voor de gezondheid. 

Visie 

STRENGTH & Company zelf komt voort vanuit het concept van areté, een oud Grieks woord dat staat voor het actief streven naar het vervullen van je eigen kunnen.

 areté

‘the notion of the fulfillment of purpose or function, the act of living up to one’s full potential

Wat betekent dit voor STRENGTH & Company en de manier waarop we krachttraining en fitness benaderen?

POWER & ABILITY – TO ACT AND DO SOMETHING

 

Onderneem, begin ergens, maak de eerste kleine stap en handel naar eigen kunnen. Wij mikken in de eerste plaats op kleine dingen met een groot effect.

 

“START WHERE YOU ARE. USE WHAT YOU HAVE.
DO WHAT YOU CAN.”

CLEVERNESS & INSIGHT – ARETE OF THE MIND

 

Het is belangrijk voor ons om klanten aan te leren wat nodig is en ze te laten nadenken over wat ze doen en hoe. We bieden een redelijke aanpak aan en gaan hierbij doordacht te werk.

 

“REASONABLENESS IN FITNESS”

BELIEVE & COMMITMENT – TO ACHIEVE REAL RESULTS

 

We hebben alle aandacht voor de weg, het proces. Zonder hierin te geloven is het onmogelijk om hetgeen te bereiken wat je voor ogen hebt.

 

“THE ROAD IS BETTER THAN THE INN”

STRENGTH & HEALTH – ARETE OF THE BODY

 

We maken het onderscheid tussen fitness & gezondheid, het belang en de interactie van beide als twee kanten van dezelfde munt.

 

“MOVE WELL. GET STRONG.”

Dit is wat areté betekent voor ons. Deze 4 principes vormen de leidraad voor STRENGTH & Company om kwalitatieve begeleiding aan te bieden.