Blog - Testimonial - Sergio Borra - STRENGTH & Company
16262
post-template-default,single,single-post,postid-16262,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

26 Oct Testimonial – Sergio Borra

“I need never get old.”

– Nathaniel Rateliff

ACHTERGROND
1987, het jaar dat ik 16 zou worden, ben ik begonnen met American Football – een fysiek zware & explosieve sport. Nu, bijna 30 jaar later, ga ik mijn laatste seizoen als speler in. Ondertussen speel ik samen met jongens die mijn zonen zouden kunnen zijn. Sterker nog! Ik heb al met mijn zoon samengespeeld.

14825615_967878250006614_1060677189_n

BEGIN BIJ STRENGTH & COMPANY
Het is ook via het football dat ik Dorian heb leren kennen. Toen ik hoorde dat hij een gym opende achter mijn hoek, besloot ik om me in te schrijven.

Eerst heb ik de proefweek gedaan (net als mijn vrouw, zoon en dochter), dan met plezier de Fundamentals doorlopen. Vervolgens was ik begonnen met de groepstraining. Dit heb ik 2 maanden gedaan. Dit heb ik me tot nu nog geen enkele keer beklaagd! Steeds feedback en ik wist altijd waaraan en waaraf.

De groepstrainingen waren heel goed, maar gezien mijn situatie – 45 jaar, met 30j American football en knieën die kraken als Rice Krispies – zocht ik voor mijn laatste speelseizoen, en voor de gezondheid van mijn lichaam, meer op maat gemaakte begeleiding.

De afgelopen jaren werd de recuperatie na wedstrijden en ook meelopen op training zwaarder en zwaarder. De kleine blessures sleepten aan en stapelden op.           In juni van dit jaar heb ik een knie-operatie ondergaan om mijn knie proper te maken. Het kraakbeen in mijn linkerknie is zo goed als verdwenen, zeiden ze me. Daarnaast had ik regelmatig last van krampen in de onderrug.

14800868_967878236673282_87533365_n

PERSONAL PROGRAM
Met de geïndividualiseerde trainingen van Dorian voel ik me terug sterker en steviger, meer in evenwicht!

Hij pusht me steeds om de lat hoger te leggen, harder te werken, dieper te gaan – op een veilige & juiste manier. Twee maanden ver in mijn persoonlijk programma kijk ik elke maandag steeds uit naar wat ik de komende week voor de kiezen zal krijgen.

Mijn kraakbeen en jeugdigheid zal ik niet terug krijgen, maar met deze manier van trainen ga ik wel nog wat jaren kunnen meegaan! Misschien niet zover op het veld, maar fysiek zo sterk & fit mogelijk blijven is heel belangrijk voor mij, om een voorbeeld te blijven geven.

I need never get old!!

— Sergio Borra