Blog - Testimonial - Eleonore Milbou - STRENGTH & Company
16333
post-template-default,single,single-post,postid-16333,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

14 Dec Testimonial – Eleonore Milbou

“Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.”

– Mahatma Ghandi

ACHTERGROND
Ik kon al een paar weken niet gaan lopen door een ontsteking en daar liep ik de muren van op. Niet mijn eerste probleem met ontstekingen trouwens, dus ik had me al afgevraagd of het zou helpen om wat meer aan kracht te werken. Voordien heb ik ook nog eens serieuze rugproblemen gehad.

BEGIN BIJ STRENGTH & COMPANY
Toen ik begon aan mijn proefweek bij STRENGTH & Company, was dat eigenlijk met de verwachting dat het niets voor mij zou zijn. Kracht is nooit mijn sterkste punt geweest. ‘Try everything once’, dacht ik, maar tot mijn eigen verbazing ben ik blijven teruggaan.

Ik was er zeker van dat ik tijdens die eerste trainingen zou afzien. En dat was ook zo, maar tot mijn verrassing vond ik dat best leuk. Eens goed tegen mijn grenzen aan duwen. Ik wou weleens zien of ik die grenzen ook echt kon verleggen. Voor dat experiment heb ik mezelf 3 maanden de tijd gegeven, en nu wil ik niet meer stoppen!

Elke training is anders, dat houdt het interessant. En ik merk met plezier dat ik sterker word!

eleonore-squat

FYSIEKE & MENTALE KRACHT
Tijdens een training denk ik aan niets anders. Als rasechte piekeraar maak ik dat maar weinig mee. Ik was al langer op zoek naar een manier om te leren écht aandacht te hebben voor mijn lichaam.

Hier kom ik mijn limieten tegen, maar leer ik ook wat mijn lijf allemaal wél kan. Meer dan ik ooit verwacht had. Ik zie mezelf er liever door.

Behalve de ‘strength’ heeft ook de ‘company’ mij overtuigd. Altijd een leuke sfeer, mensen die elkaar motiveren en regelmatig een flauw mopje. Op mijn lijf geschreven!

— Eleonore Milbou